en tête GB

F
GB
NL
D

le Mas de la Balma - 66110 - MONTBOLO - Naturism in de Vallespir, Pays catalan

Contact met ons op :Tel. 33 (0)4.68.39.08.88
Schrijft u ons : info@labalma.fr
Om ons te bezoeken : www.labalma.fr
accessibilité handicapés geopend 1° juni tot 15 september

Rachel, Mark & Monique BORRAT


plan du Mas de la Balma

oppervlakte 50 hectares
50 campingplaatsen

div>

animaux acceptésboulangeriealimentationbar - boissonslave lingeplan d'eau-baignadebibliothèquesalle téléaire de jeux pour enfantspétanqueping-pongrepas en communrandonnées pédestres

Mas de la Balma ligt midden in een prachtige bosrijke omgeving. Het privéterrein, van maar liefst 63 hectaren, wordt doorkruist door drie bergriviertjes. Op deze betoverende plek zult u, in het hart van het Catalaanse land, een stukje paradijs ontdekken. De groene omgeving, de familiale sfeer en de overvloedige beschermde natuur, bieden u de mogelijkheid voor een gezellige, sportieve en onvergetelijke vakantie.
In het midden van ons terrein liggen, op 3 hectaren terrassen, 50 natuurlijk aangelegde kampeerplaatsen. De meeste met schaduw. Ze zijn zeer ruim, aangenaam om te verblijven, goed verspreid en sommige liggen zelfs wat geïsoleerd in de natuur. In de Mas (Catalaans voor boerderij) vindt u een winkeltje, een bibliotheekhoek, een bar met terras, spelletjes voor kinderen.
In het heerlijke klimaat is zwemmen in natuurwatar puur genieten. Er is een groot waterbekken waar het water constant van wordt ververst door een enorme waterval van rivierwater. Dit maakt het zwemmen tot een opwekkende, verkwikkende bezigheid die ook nog heel goed voor de gezondheid is (geen chloor).
Te midden van weelderige vegetatie, wacht u in de nabijheid het "paradijs", een natuurlijke kom in de rivier met een watervalletje. Deze prachtige plek is ideaal om te baden, of in rust gewoon even weg te dromen.
terrasse du bar
 le plan d'eau - baignade

Ons terrein heeft meerdere goed bewegwijzerde naturistische wandelroutes. Ze zullen u de charme en natuurlijke schoonheid van het Catalaanse achterland laten ontdekken.
Ook zijn er gelegenheden voor gemeenschappelijke activiteiten zoals petanque, tafeltennis, badminton.
En waarom niet, eind van de dag, deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd van één van onze regionale recepten bereid met verse ingrediënten?

emplacement de camping

pied de page